1 / 2016

PÄÄKAUPUNKISEUDUN EVP-OSASTO    VUOSIKOKOUSTIEDOTE 2016

 

 

Vuosikokous pidettiin Santahaminan Perinnetalolla 15.2.2016 ja paikalla oli 17 jäsentä. Edunvalvontaa on tehty viisi vuotta niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla.

Toiminta on ollut edellisten vuosien mukaista. Kärkitapahtumiksi muodostuivat vierailu Patrian tehtaalla ja Panssariprikaatissa sekä tietenkin Itsenäisyysjuhla kepittäjäisineen.

Jäsenistöämme osallistui myös Päällystöliiton evp-yhdistyksen ja ATOP:n perinnepäiviin Tampereella sekä kesätapahtumaan Kuopiossa.

Henkilövalinnoissa vuosikokous valitsi vanhan hallituksen jatkamaan tehtäviään.

Jäsenmaksuksi päätettiin varsinaisilta jäseniltä 20€ / vuosi, sotaveteraaneilta, eikä kannattajajäseniltä peritä jäsenmaksua. Myöskään liittymisvuoden jäsenmaksua peritä. Maksut tulee maksaa tämän tiedotteen perusteella 31.3.2016 mennessä tilille FI82 5542 2320 2733 03. Laitathan tämän heti maksuun ettei se unohdu tänne sähköpostiin.

 

Tärkeimmät tapahtumat kuluvalle toimintakaudelle;

 

 • ma 25.1. Matka Tallinnaan
 • ma 15.2.vuosikokous Santahaminan perinnetalossa
 • 19 - 20.3.
 •  
 • pe 22.4.
 • to 19.5. sauna ja liikunta/ammuntatapahtuma ja Santahaminassa, kutsutaan mukaan Suomenlinnan, Upinniemen ja Hyrylä evp-veljet
 •  
 •  
 • to 15.9. sauna ja liikuntatapahtuma Santahaminassa
 • la 3.12.kepittäjäiset ja itsenäisyysjuhla Santahaminan kerholla
 • joululounas, ajankohta vielä avoin
 • kuukausitapaamisten/lounaiden ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin
 • tapahtumista tiedotetaan hyvissä ajoin sähköpostilla. Ellei Sinulla ole sähköpostia ja haluat osallistua niin tiedustele tapahtumista sihteeriltä 050 3249440.

 

Päällystöliiton mestaruuskilpailuihin voi osallistua sen sääntöjen mukaisesti.

 

Muistathan, että Saariselkä, Koli ja Vierumäki ovat Päällystöliiton evp -yhdistyksen jäsenten käytössä.

Anomisajankohtaa suunnitellaan muutettavaksi lähemmäksi loma-ajankohtaa  ja sesonkiaikojen ulkopuolisille varauksille harkitaan edullisempaa hintaa, seuraa Päällystölehteä tai kysy tarvittaessa liitosta.

 

Päällystöliiton evp – yhdistys ry:n perinnepäivät pidetään Santahaminassa joten yhdistyksemme tukee pitkälti käytännön järjestelyitä. Markku Virtaselle voi ilmoittautua eri tehtäviin. Toivomme muutoinkin jäsenten osallistuvan runsaslukuisasti tapahtumiin ja vuosikokoukseen. Ilmoittautua voi Päällystöliiton nettisivulla.

 

Valitettavasti ATOP ry pitää samaan aikaan kokouksensa Lappeenrannassa. Päällystöliiton evp-yhdistyksen jäsenet ovat myös ATOP ry:n jäseniä. Noin 30 yhdistysten jäsentä on esittänyt neuvottelujen aloittamista toimintojen yhdistämisestä. Tavoitteena on turhan hallinnon purkaminen ja toiminnan tehostaminen. Päällystöliiton jäsenmäärän supistuessa, myös sieltä saatava tuki pienenee.

Siirtämällä kokouksen Lappeenrantaan ATOP ry:n hallitus estää jäseniään osallistumasta mielipiteidensä ilmaisuun ja päätöksentekoon. Tämä on järjestödemokratiaa pahimmillaan.

Jäsenistö joutuu valitsemaan kahden kokouksen välillä.

 

Tiedotustoiminta tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostilla. Seuraa lisäksi nettisivuja johon pyrimme laittamaan kaikista tapahtumista tarkemmat ohjeet (evp sivut). www.paakaupunginpaallysto.fi ja www.paallystoliitto.fi/.

 

 

Osallistukaa toimintoihin!

 

Hallitus