Yhdistyksen sauna

"Päällystökerhon sauna"

Laskutustietojen ilmoittaminen

Yhdistyksen sauna

Yhdistyksellä on sauna, joka sijaitsee Santahaminassa. Saunaa on mahdollista vuokrata ja oheisesta kalenterista on nähtävillä jo varatut vuorot. Sauna on vuokrattavissa yhdistyksen jäsenille edulliseen jäsenhintaan, vuoron varaaminen tapahtuu yhdistyksen sivujen jäsenalueelta.

Yhdistyksen ulkopuolisten on mahdollista vuokrata saunaa ottamalla yhteyttä saunaisäntään puhelimitse p. 040 512 8061. (Myös whatsapp yhteys on käytettävissä ja siitä kannattaa tavoitella, sekä soittamalla että viestimällä onnistuu). Saunaisännän kanssa sovitaan yksityiskohdat ja hinta tilaisuudesta tapauskohtaisesti.

Saunavuoro on käytössä varatun päivän kello 12.00 seuraavaan päivään kello 10.00 asti, ellei saunaisännän kanssa muuta sovita. Saunan käytössä pitää noudattaa ohesta löytyviä saunan sääntöjä.

Saunan varaaminen

Katso oheisen kalenterin avulla vapaat saunavuorot. Päivät joilla ei ole merkintää ovat vapaita*. Kun olet tarkastanut, että haluamasi vuoro on vapaa, niin ota yhteyttä saunaisäntään puhelimitse (ulkopuoliset), jäsenet kts. varausohjeet jäsenalueelta. Saunan vuokraamisesta tehdään saunaisännän kanssa sopimus ja hyväksytystä varauksesta saat laskun sähköpostiisi.

*) vapaita = ei ole voimassa hyväksyttyä varausta. Kyseessä olevalle päivälle on kuitenkin voitu tehdä jo varaus, mitä ei ole vielä kirjattu kalenteriin. Mikäli samalla päivälle on useita hyväksymättömiä varauksia, niin ensimmäisenä tehty on etusijalla.

Laskun maksaminen ja laskutuslisät

- Lasku lähetetään sähköpostilla varaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Varaajan on ilmoitettava laskutustiedot oheisella lomakkeella vuoron varauksen jälkeen. Laskun maksuaika on 14 pv netto.

- Muissa kuin sähköpostilaskuissa (posti, verkkolasku) laskutuslisä on 5 euroa / lasku

- Maksukehoituksesta veloitetaan huomatusmaksuna 5 euroa (yksityisasiakkaat) ja 15 euroa (yritysasiakkaat) sekä kertynyt korkolain mukainen viivästyskorko.

- Asiakas on velvollinen olemaan yhteydessä, mikäli ei ole jostain syystä saanut laskua 14 vuorokauden kuluessa saunan vuokrauspäivästä.

Varatun vuoron peruuttaminen

Jos tulee tilanne, että joudut peruuttamaan varaamasi vuoron, niin muista peruuttaa vuoro mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Yli 14 vuorokautta ennen vuoroa tehdyistä peruutuksista ei veloiteta mitään ja mahdollisesti maksettu summa palautetaan varaajalle. 7 - 14 vuorokautta ennen vuoroa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % vuoron sovitusta hinnasta. Alle 7 vuorokauden peruutuksista veloitetaan 75 % vuoron sovitusta hinnasta. Peruuttamattomasta ja käyttämättömäksi jääneestä vuorosta veloitetaan vuoron sovittu hinta kokonaisuudessaan.

Peruutus on tehtävä aina saunaisännälle puhelimitse.

Saunan hinta

Ulkopuolinen varaaja = Hinta sovitaan saunaisännän kanssa tapauskohtaisesti ja hinta on riippuvainen saunalla järjestettävästä tilaisuudesta.

Jäsen varaajana = kts. hinnat jäsenalueelta

Lasku lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla (kulut 0 euroa). Vaihtoehtoisesti on mahdollista saada lasku postitse tai verkkolaskuna (kts. kulut kohdasta laskun maksaminen ja laskutuslisät). 

Laskutuslisät lisätään laskuun ylläolevan mukaisesti riippumatta siitä mitä saunan vuokrahinnasta on sovittu.