Yhdistyksen sauna

"Päällystökerhon sauna"

Yhdistyksen sauna

Yhdistyksellä on sauna, joka sijaitsee Santahaminassa. Saunaa on mahdollista vuokrata ja oheisesta kalenterista on nähtävillä jo varatut vuorot. Saunaisäntänä toimii Mikko Lahti.

Yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata saunan edulliseen jäsenhintaan, hinnat ovat nähtävillä jäsensivuilla.

Yhdistyksen ulkopuolisten on myös mahdollista vuokrata saunavuoro. Hinta määräytyy saunalla järjestettävän tilaisuuden ja osallistujamäärän mukaan ja se on joko sovittu etukäteen yhdistyksen kanssa tai sovitaan tapauskohtaisesti saunaisännän kanssa. Hinnasta voi tiedustella saunaisännältä numerosta 045 783 408 98 (vain puhelut).

Saunavuoro alkaa varattuna päivänä klo 12.00 ja päättyy klo 24.00 ellei saunaisännän kanssa ole muusta sovittu. Sauna ja sen ympäristö tulee siivota ennen poistumista ja muitakin ohesta löytyviä saunan sääntöjä ja ohjeita tulee noudattaa.

Saunan varaaminen

1.     Perehdy sivuilla olevaan ohjeistukseen saunasta ja sen varaamisesta.

2.     Klikkaa sivulla olevaa varaa sauna linkkiä

3.     Katso varauskalenterista onko haluamasi vuoro vapaana

4.     Vuoron ollessa vapaana täytä oheinen varauslomake ja lähetä se

5.     Hyväksytystä varauksesta saat tiedon sähköpostiisi. (käsittelyssä saattaa mennä muutama päivä)

6.     Hyväksytystä varauksesta lähetään lasku valitsemallasi tavalla.

7.     Muista toimittaa vieraslista ohjeiden mukaan, mikäli vierailla ei ole pääsyoikeutta Santahaminaan.

Laskun maksaminen ja laskutuslisät

- Lasku lähetetään varaajan valitsemalla tavalla. Varaajan on ilmoitettava oikeat laskutustiedot varauslomakkeella. Laskun maksuaika on 14 pv netto.

- Muissa kuin sähköpostilaskuissa (posti, verkkolasku) laskutuslisä on 10 euroa / lasku. Laskutuslisät lisätään riippumatta siitä mitä saunan vuokrahinnasta on sovittu.

- Maksukehotuksesta veloitetaan 5 euroa (yksityisasiakkaat) ja 15 euroa (yritysasiakkaat) sekä kertynyt korkolain mukainen viivästyskorko.

- Asiakas on velvollinen olemaan yhteydessä, mikäli ei ole jostain syystä saanut laskua 14 vuorokauden kuluessa saunan varauspäivästä.

Varatun vuoron peruuttaminen

Jos tulee tilanne, että joudut peruuttamaan varaamasi vuoron, niin muista peruuttaa vuoro mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

- Yli 14 vuorokautta ennen vuoroa tehdyistä peruutuksista ei veloiteta mitään ja mahdollisesti maksettu summa palautetaan varaajalle.

- 7–14 vuorokautta ennen vuoroa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % vuoron sovitusta hinnasta ja mahdollisesti maksetusta summasta 50 % palautetaan varaajalle.

- Alle 7 vuorokauden peruutuksista veloitetaan 75 % vuoron sovitusta hinnasta ja mahdollisesti maksetusta summasta 25 % palautetaan varaajalle. 

- Peruuttamattomasta ja käyttämättömäksi jääneestä vuorosta veloitetaan vuoron sovittu hinta kokonaisuudessaan.

Mikäli yhdistys joutuu peruuttamaan vuoron mistä tahansa syystä, vuorosta ei laskuteta ja mahdollisesti maksettu laskun summa palautetaan. Yhdistys ei kuitenkaan ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mitään mahdollisia välillisiä kustannuksia.

Peruutus on tehtävä sähköpostitse tästä. Jos vuoro on jo maksettu, niin peruutusviestiin tulee liittää lisäksi laskun numero ja tilinumero jolle palautus halutaan.