Yhdistyksen sauna

Yhdistyksen sauna

Yhdistyksellä on sauna, joka sijaitsee Santahaminassa. Saunaa on mahdollista vuokrata ja oheisesta kalenterista on nähtävillä jo varatut vuorot. Sauna on vuokrattavissa yhdistyksen jäsenille edulliseen jäsenhintaan, vuoron varaaminen tapahtuu yhdistyksen sivujen jäsenalueelta.

Yhdistyksen ulkopuolisten on mahdollista vuokrata saunaa ottamalla yhteyttä saunaisäntään puhelimitse p. 040 512 8061. Saunaisännän kanssa sovitaan yksityiskohdat ja hinta tilaisuudesta tapauskohtaisesti.

Saunavuoro on käytössä varatun päivän kello 12.00 seuraavaan päivään kello 10.00 asti, ellei saunaisännän kanssa muuta sovita. Saunan käytössä pitää noudattaa ohesta löytyviä saunan sääntöjä.

Saunan varaaminen

Katso oheisen kalenterin avulla vapaat saunavuorot. Päivät joilla ei ole merkintää ovat vapaita*. Kun olet tarkastanut, että haluamasi vuoro on vapaa, niin ota yhteyttä saunaisäntään puhelimitse (ulkopuoliset), jäsenet kts. varausohjeet jäsenalueelta. Saunan vuokraamisesta tehdään saunaisännän kanssa sopimus ja hyväksytystä varauksesta saat laskun sähköpostiisi.

*) vapaita = ei ole voimassa hyväksyttyä varausta. Kyseessä olevalle päivälle on kuitenkin voitu tehdä jo varaus, mitä ei ole vielä kirjattu kalenteriin. Mikäli samalla päivälle on useita hyväksymättömiä varauksia, niin ensimmäisenä tehty on etusijalla.

Laskun maksaminen ja laskutuslisät

- Lasku lähetetään sähköpostilla varaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Varaajan on ilmoitettava laskutustiedot oheisella lomakkeella vuoron varauksen jälkeen. Laskun maksuaika on 7 pv netto.

- Muissa kuin sähköpostilaskuissa (posti, verkkolasku) laskutuslisä on 5 euroa / lasku

- Maksukehoituksesta veloitetaan huomatusmaksuna 5 euroa (yksityisasiakkaat) ja 15 euroa (yritysasiakkaat) sekä kertynyt korkolain mukainen viivästyskorko.

- Asiakas on velvollinen olemaan yhteydessä, mikäli ei ole jostain syystä saanut laskua 14 vuorokauden kuluessa saunan vuokrauspäivästä.

Varatun vuoron peruuttaminen

Jos tulee tilanne, että joudut peruuttamaan varaamasi vuoron, niin muista peruuttaa vuoro mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Yli 30 vuorokautta ennen vuoroa tehdyistä peruutuksista ei veloiteta mitään ja mahdollisesti maksettu summa palautetaan varaajalle. 14 - 30 vuorokautta ennen vuoroa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 50 % vuoron sovitusta hinnasta. Alle 14 vuorokauden peruutuksista veloitetaan 75 % vuoron sovitusta hinnasta. Peruuttamattomasta ja käyttämättömäksi jääneestä vuorosta veloitetaan vuoron sovittu hinta kokonaisuudessaan.

Peruutus on tehtävä aina saunaisännälle puhelimitse.

Saunan hinta

Ulkopuolinen varaaja = Hinta sovitaan saunaisännän kanssa tapauskohtaisesti ja hinta on riippuvainen saunalla järjestettävästä tilaisuudesta.

Jäsen varaajana = kts. hinnat jäsenalueelta

Lasku lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla (kulut 0 euroa). Vaihtoehtoisesti on mahdollista saada lasku postitse tai verkkolaskuna (kts. kulut kohdasta laskun maksaminen ja laskutuslisät). Tarvittaessa lasku voidaan jossain tapauksissa toimittaa saunalle paperilaskuna, tällöin lisätään laskutuslisää 10 euroa / lasku.

Laskutuslisät lisätään laskuun ylläolevan mukaisesti riippumatta siitä mitä saunan vuokrahinnasta on sovittu.

 

 

Tietoja saunasta ja sen käytöstä

PDF-tiedostoSaunan säännöt 2012.pdf (7 kB)
PDF-tiedostoAvantouimareille turvallisuusohjeita.pdf (128 kB)
Kuluttajaviraston turvallisuusohjeet avantouimareille
MS Excel -tiedostoKAARTJR_SERVUS-VIERASILMOITUS.xlsx (14 kB)

Varauksen laskutustietojen ilmoittaminen


HUOM!. Tämä on tarkoitettu saunaisännältä varattujen varausten tietojen ilmoittamiseen.

Saunaa ei voi varata oheisella lomakkeella, ainoastaan laskutustiedot voidaan ilmoittaa.

 

Ilmoita alla laskutustietosi hyväksyttyyn varaukseen liittyen.  

*
*
*
*

Jos valitsit laskutustavaksi verkkolaskun, täytä verkkolaskutustiedot:

Ilmoittajan / varaajan yhteyshenkilön tiedot

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.